Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
FeHoVa kiállítás a HUNGEXPO...
  2008-03-24 22:06:25, hétfő
 
   
  Húsvét után indul a FeHoVa
Az idén 15. alkalommal várja a vadak, erdők és vizek szerelmeseit az egyre bővülő FeHoVa kiállítás a HUNGEXPO legnagyobb pavilonjában.

Látogass el Te is a WWF standjára a kiállításon, ahol játékos formában ismerkedhetsz meg a természetes erdőkben zajló folyamatokkal, az erdei élővilággal.


Húsvét után nyit a FeHoVa

Már csak pár napot kell várni és újra megnyitja kapuit a FeHoVa, újabb piros betűs napokkal toldva meg a húsvét hetét a vadászok és horgászok számára. Évente több tízezren kiváncsiak a FeHoVára, melynek köszönhetően a 15. jubileumát ünneplő kiállítás annyira "kinőtte magát", hogy a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legnagyobb pavilonjába költözhet. Így végre a FeHoVa minden természeti kincse együtt, egy helyen fogadhatja az érdeklődő nagyközönséget.

A FeHoVa a HUNGEXPO Zrt. egyik legsikeresebb kiállítása, az idén március 27-30. között jelentkezik. A kiállítás szervezői lázasan dolgoznak annak érdekében, hogy idén is felejthetetlenné tegyék a "fehovás" napokat a horgászok, vadászok és fegyverbarátok számára.


Önállóan, közösen...

A szervezők rendkívül nagy gondot fordítanak arra, hogy a közös helyszín előnyeit a kiállítás javára fordítsák. Ügyelnek arra, hogy a tematikai elrendezés megfelelő önállóságot biztosítson a három terület, és azon belül is az egyes csoportok számára, ugyanakkor a mindenkinek érdekes, szórakoztató programoknak legyenek közös helyszínei.


A szakmaiság kedvéért...

Programokban pedig nem lesz hiány. A filmvetítések, vadászati és horgász témájú előadások és néptánc bemutatók mellett vizsla fajtacsoport bemutatókkal is várják a látogatókat. Ugyancsak a FeHoVa-n kerül megrendezésre a Vadászkürt Fesztivál és az Országos Szarvasbőgő Verseny, amelyek minden évben rengeteg érdeklődőt vonzanak. A tervek között szerepel továbbá egy trófeakiállítás, ami a FeHoVa egyik szakmai kuriózuma lehetne. Az FVM ide tartozó ágazatainak tevékenységét önálló standon mutatja be. Lesznek jeles emberek jeles évfordulói, amelyekről a rendezvényen méltó módon lehet megemlékezni. Ilyen például Molnár Gábor író, aki regényeiben sokaknak hozta közelebb Dél-Amerika őserdeinek világát. Születésének századik évfordulója lesz 2008-ban.


Hal-vad gasztronómia

Hogy ne maradjunk csak a "szellemi táplálékoknál". A színpadon ebben az évben hal-vad főzési tanácsokkal állnak a közönség elé neves gasztronómusok. Aki közben megéhezik, finom vad- és halételeket fogyaszthat a pavilonban üzemelő vadász-halász csárdában.


Családias hangulat, látványos bemutatók

A FeHoVa az idén az egész családra számít. Bár a korábbi években is sok gyerek látogatott el a kiállításra, de ez az első év, hogy most még a legkisebbekre is gondolnak a szervezők. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület valamint a Vadászati Kulturális Egyesület Diana Vadászhölgy Klubja segítségével "fehovás" gyermekfoglalkoztató működik majd a kiállításon, ahol minden nap színes és érdekes programok, kézműves foglalkozások, játékos előadások, vetélkedők, kirakójátékok és filmvetítés várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Izgalmasnak ígérkezik az "Etesd meg a gólyát" foglalkozás, de számtalan hasznos ismeret is szerezhető a madarak életéről, szokásairól, vagy akár a madárbarát kert kialakításáról. Szombaton és vasárnap két profi arcfestő várja a legbátrabb vállalkozókat.


A FeHoVa március 27-30-ig, csütörtöktől vasárnapig tart nyitva a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az új hely, és a Vásárközpont új pavilonjának építése miatt ezúttal a bejárat a III-as kapunál lesz. A részletekről és a kísérő programokról az érdeklődők további információkat találnak a www.fehova.hu internetes oldalon.


FeHoVa nyereményjátékunk második fordulójának nyertesei:

Ferenczi Judit , Budapest

Baranyák Zoltán, Budapest

Koszorus Tamás, Dunakeszi

Kocsi József, Budapest

Nyéki Andrea, Nyergesújfalu


Emailben értesítjük a szerencséseket, akik nyereményüket majd személyesen vehetik át a kiállítás ideje alatta a HUNGEXPO "K" épületében.


A helyes válaszok:

1. A FeHoVa egy betűszó, de mit is takar pontosan?

b. Fegyver-Horgász-Vadász

2. Többek között milyen gasztronómiai tippeket is kaphatnak a látogatók a színpadon zajló bemutatókon?

a. hal-vad főzési tanácsokat


3. Melyik vadászkutya fajtacsoport bemutatója lesz a színpadon?

c. vizslák



4. Hogy nevezzük azt az erdőgazdálkodási módot, amelynek során a fákat kis csoportokban vágják ki?

b. szálalás
5. Hol található a legújabb tanösvényünk, amely segítségével bemutatjuk a szálaló erdőgazdálkodást?

a. Hárs-hegyen

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felejthetetlenné, természetvédelmi, erdőgazdálkodást, erdőgazdálkodási, trófeakiállítás, vásárközpontban, kialakításáról, nagyközönséget, fegyverbarátok, gasztronómusok, szerencséseket, legsikeresebb, vállalkozókat, nyereményüket, legkisebbekre, kirakójátékok, megrendezésre, filmvetítések, nyergesújfalu, információkat, táplálékoknál, tevékenységét, ismerkedhetsz, folyamatokkal, gasztronómiai, foglalkozások, segítségével, fajtacsoport, tanösvényünk, megemlékezni, születésének, rendezvényen, gasztronómia, bemutatókkal, szórakoztató, vásárközpont, egyre bővülő, erdei élővilággal, húsvét hetét, helyen fogadhatja, érdeklődő nagyközönséget, idén március, kiállítás szervezői, szervezők rendkívül, közös helyszín, kiállítás javára, tematikai elrendezés, három terület, egyes csoportok, mindenkinek érdekes, szakmaiság kedvéért, tervek között, HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, HUNGEXPO Zrt, Vadászkürt Fesztivál, Országos Szarvasbőgő Verseny, Molnár Gábor, Magyar Madártani, Természetvédelmi Egyesület, Vadászati Kulturális Egyesület Diana Vadászhölgy Klubja, HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, Ferenczi Judit, Baranyák Zoltán, Koszorus Tamás, Kocsi József, Nyéki Andrea,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Környezetvédelem  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Emlék  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Volt egy...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Beney Zsuzsa - Sirató  Paul David Tripp Április 23  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam Gizike bar...  György napra  Aki szeret, annak senki sem id...  Föld napja április 22  A Gömb  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  A könnyek összegyűjtése  Az elfogadásnak...  Becsüld meg azt amid van,...  Ázzal aki csak szép  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Föld napja április 22  képre írva  Muratáj  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Tavasz  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Muratáj  Gábor Dénes gondolata  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Maradék idő  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A lelki élet nem arról szól, ....  Ázzal aki csak szép  Jó éjszakát  A lelki élet nem arról szól, ....  A hét szűk esztendő  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  A föld szépségéért 
Bejegyzés Címkék
egyre bővülő, erdei élővilággal, húsvét hetét, helyen fogadhatja, érdeklődő nagyközönséget, idén március, kiállítás szervezői, szervezők rendkívül, közös helyszín, kiállítás javára, tematikai elrendezés, három terület, egyes csoportok, mindenkinek érdekes, szakmaiság kedvéért, tervek között, rendezvényen méltó, színpadon ebben, évben hal-vad, pavilonban üzemelő, egész családra, korábbi években, nagyokat egyaránt, madarak életéről, madárbarát kert, legbátrabb vállalkozókat, kísérő programokról, érdeklődők további, kiállítás ideje, helyes válaszok, színpadon zajló, erdőgazdálkodási módot, legújabb tanösvényünk, szálaló erdőgazdálkodást, felejthetetlenné, természetvédelmi, erdőgazdálkodást, erdőgazdálkodási, trófeakiállítás, vásárközpontban, kialakításáról, nagyközönséget, fegyverbarátok, gasztronómusok, szerencséseket, legsikeresebb, vállalkozókat, nyereményüket, legkisebbekre, kirakójátékok, megrendezésre, filmvetítések, nyergesújfalu, információkat, táplálékoknál, tevékenységét, ismerkedhetsz, folyamatokkal, gasztronómiai, foglalkozások, segítségével, fajtacsoport, tanösvényünk, megemlékezni, születésének, rendezvényen, gasztronómia, bemutatókkal, szórakoztató, vásárközpont, programokban, pavilonjának, szerelmeseit, fordulójának, programokról, részletekről, csoportokban, csütörtöktől, programoknak, köszönhetően, pavilonjában, regényeiben, pavilonjába, évfordulója, jelentkezik, mindenkinek, ágazatainak, önállóságot, biztosítson, látogatókat, szarvasbőgő, vadászkutya, kiállításon, bemutatókon, természetes, vadászhölgy, tanácsokkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1696
  • e Hét: 7204
  • e Hónap: 15808
  • e Év: 51749
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.